0784.410.170

Despre noi

   Experiența dobândită și focusul pe înțelegerea și satisfacerea cerințelor clienților noștri stau la baza firmei noastre. Obiectivul nostru este de a deveni partener statornic și de încredere pentru toți clienții, furnizorii și colaboratorii noștri. AMDA INSTAL ACTIV este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale. Societatea este autorizată ANRE și prestează servicii atât în București, cât și în zonele adiacente.

►  Experiență;

►  Constatare;

►  Intervenție;

►  Curățenie;

►  Facturare;

►  Garanție;

►  Lucrăm și cu asociații de proprietari.

 

Societatea Amda Instal Activ este autorizata ANRE și oferă servicii complete de proiectare, execuție, dar și verificare tehnică periodică (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani), montare sisteme de siguranță împotriva scăpărilor de gaze (electrovalvă + detector) la instalațiile de gaze naturale în Bucuresti și Ilfov pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, asociații de proprietari, spații comerciale și institutii).

Soluții adaptate, personal calificat

Personalul din cadrul companiei este instruit constant atât pentru a deveni mai bun, precum și pentru a preveni accidente la locul de muncă. Siguranța și respectarea reglementărilor și normelor în vigoare sunt obiectivele principale ale realizării proiectelor de instalații termice.

De ce să alegi Amda Instal Activ ?

Suntem proactivi și orientați către viitor, anticipând nevoile fiecărui client în parte. Complet dedicați calității serviciilor noastre, astfel încât să atingem excelența în tot ceea ce întreprindem.

Experiența dobândită în urma lucrărilor realizate, ne transformă în cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Acționăm conform

legilor în vigoare

Onestitate și transparență

legată de orice aspect

Cel mai bun raport

preț/calitate

O parte din partenerii noștri

Apel +40784410170

Te putem ajuta cu ceva?

Apelează-ne și iți vom oferi toate detaliile, astfel încât să înțelegi de la început ce costuri implică proiectul tău.

AMDA INSTAL ACTIV este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale, a instalațiilor sanitare și a instalațiilor termice. Societatea este autorizată ANRE și prestează servicii atât în București, cât și în zonele adiacente.

© 2022 AMDA INSTAL ACTIV. 

Toate drepturile rezervate.

Link-uri utile

 

ANPC

ANRE

GDPR

Platforma SOL

 

Amda Instal Activ SRL

 

♦ Telefon: +40784410170

♦ Email: office@amda-instalatii-gaze.ro

♦ Adresa: Str. Argentina nr. 25, Bucuresti

♦ ONRC: J40/164/2021

♦ CIF: 43527919

♦ Cont: RO31 INGB 0000 9999 1108 4543